PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KILLING ADDICTION


KILLING ADDICTION (foto interpreta)
#7152

Pat Bailey (zpěv, basa)
Chris Wicklein
(kytara)
Mike Serden
(kytara)
Chris York
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Ocala, Florida

VZNIK / STATUS

1988 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Necrosphere [EP] 1991: Necrosphere [EP] -
Omega Factor 1993: Omega Factor 7/10
Dark Tomorrow [EP] 1998: Dark Tomorrow [EP] -
Fall of the Archetypes 2010: Fall of the Archetypes -
When Death Becomes an Art [EP] 2014: When Death Becomes an Art [EP] -
Shores of Oblivion [EP] 2016: Shores of Oblivion [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KILLING ADDICTION | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BRIDAL PROCESSION, THE
Death Metal
IGNIVOMOUS
Death Metal
DILIGENCE
Death Metal

Fanoušci


tenebrae
7115 bodů

Poslední hodnocení


LOUDNESS
The Birthday Eve
1981

obal



POWER ROSSI 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist