PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DARK MILLENNIUM


DARK MILLENNIUM (foto interpreta)
#7131

Christian Mertens (zpěv)
Michael Burmann
(kytara)
Hilton Theissen
(kytara)
Gerold Kukulenz
(basa)
Andre Schaltenberg
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Doom / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Bad Fredeburg

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Ashore the Celestial Burden 1992: Ashore the Celestial Burden 9/10
Diana Read Peace 1993: Diana Read Peace 9/10
Out of the Past [kompilace] 2015: Out of the Past [kompilace] -
Midnight in the Void 2016: Midnight in the Void 9/10
Where Oceans Collide 2018: Where Oceans Collide 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DARK MILLENNIUM | Doom / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SWALLOWED
Doom / Death Metal
SOLILOQUIUM
Doom / Death Metal
CORRUPTED MELODY
Doom / Death Metal

Fanoušci


tenebrae
7115 bodů
kerry
775 bodů

Poslední hodnocení


DEVIN TOWNSEND
Addicted
2009

obal



quatchud 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist