PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ASTRAL SLEEP


ASTRAL SLEEP (foto interpreta)
#7110

Markus Heinonen (zpěv, kytara)
Rolle Heinonen
(kytara)
Jaakko Oksanen
(basa)
Jiri Pyörälä
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Finsko
Tampere

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Unawakening 2008: Unawakening -
Angel [EP] 2010: Angel [EP] -
Visions 2012: Visions 8/10
Subconsciousnesslesskoe [EP] 2015: Subconsciousnesslesskoe [EP] -
Astral Doom Musick 2020: Astral Doom Musick -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ASTRAL SLEEP | Death / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DRUJ
Death / Doom Metal
ERG NOOR
Death / Doom Metal
OLD CHAPEL
Death / Doom Metal

Poslední hodnocení


TRIVIUM
What the Dead Men Say
2020

obal



haypa 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist