PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MOON DUO


MOON DUO (foto interpreta)
#7080

Eric ´Ripley´ Johnson (zpěv, kytara, basa)
Sanae Yamada
(klávesy, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Space Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
San Francisco, California

VZNIK / STATUS

2009 / aktivní



Diskografie


Killing Time [EP] 2009: Killing Time [EP] -
Escape [EP] 2010: Escape [EP] -
Mazes 2011: Mazes -
Horror Tour [EP] 2011: Horror Tour [EP] -
Circles 2012: Circles -
Shadow of the Sun 2015: Shadow of the Sun -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MOON DUO | Space Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CAPTAIN BEYOND
Space Rock

Poslední hodnocení


LIVLØST
Cold Skin
2019

obal



Podzemní Hluk 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist