PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THOSE WHO BRING THE TORTURE


THOSE WHO BRING THE TORTURE (foto interpreta)
#7064

Roger ´Rogga´ Johansson (zpěv, kytara, basa)
Dennis Blomberg
(kytara, basa)
Brynjar Helgetun
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal / Grindcore

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Kiruna

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Those Who Bring the Torture 2007: Those Who Bring the Torture 8/10
Tank Gasmask Ammo 2008: Tank Gasmask Ammo 7/10
Lullabies for the Deranged 2012: Lullabies for the Deranged -
Piling Up 2014: Piling Up 7/10
Necromancer 2017: Necromancer -
Pain Offerings 2018: Pain Offerings 7/10
The Machinery of Subduing [EP] 2019: The Machinery of Subduing [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | THOSE WHO BRING THE TORTURE | Death Metal / Grindcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


THANATOLOGY
Death Metal / Grindcore
PROFANATION
Death Metal / Grindcore
CRANIAL
Death Metal / Grindcore

Poslední hodnocení


RAMMSTEIN
Rammstein
2019

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist