PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SUPURATION


SUPURATION (foto interpreta)
#7057

Ludovic Loez (zpěv, kytara)
Fabrice Loez
(kytara)
Frédéric Fievez
(basa)
Thierry Berger
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Wallers

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní



Diskografie


Sultry Obsession [EP] 1990: Sultry Obsession [EP] -
The Cube 1993: The Cube -
Still in the Sphere [EP] 1994: Still in the Sphere [EP] -
Incubation 2003: Incubation -
CU3E 2013: CU3E 5/10
Reveries... 2015: Reveries... -
Dissymmetry 2019: Dissymmetry -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SUPURATION | Death / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ELEVEN DROPS TO SINK INTO
Death / Doom Metal
ERG NOOR
Death / Doom Metal
GHOULGOTHA
Death / Doom Metal

Poslední hodnocení


DECADENCE
Undergrounder
2017

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist