PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KILLER


KILLER (foto interpreta)
#699

Patrick Strobel (zpěv)
Crown Kocher
(kytara)
Peter Berger
(kytara)
Mirko Buccio
(basa)
Roberto Antonucci
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švýcarsko
Solothurn

VZNIK / STATUS

1979 / aktivní



Diskografie


Ladykiller 1981: Ladykiller 7/10
Thriller 1982: Thriller 8/10
Stronger Than Ever 1984: Stronger Than Ever 9/10
Young Blood 1986: Young Blood 8/10
Pure Dynamite [EP] 2016: Pure Dynamite [EP] 7/10
Screamgunn 2019: Screamgunn 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KILLER | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ALTA TENSAO
Heavy Metal
HAMMERHEAD
Heavy Metal
INSANE
Heavy Metal

Fanoušci


ghoul
2310 bodů
samorost
8211 bodů

Poslední hodnocení


SEAR
Begin the Celebrations of Sin
2005

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist