PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KAIPA


KAIPA (foto interpreta)
#6946

Patrik Lundstrom (zpěv)
Aleena Gibson
(zpěv)
Per Nilsson
(kytara)
Jonas Reingold
(basa)
Hans Lundin
(klávesy, zpěv)
Morgan Agren
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Uppsala

VZNIK / STATUS

1973 / aktivní



Diskografie


Kaipa 1975: Kaipa -
Inget Nytt Under Solen 1976: Inget Nytt Under Solen -
Solo 1978: Solo -
Notes From the Past 2002: Notes From the Past -
Keyholder 2003: Keyholder -
Mindrevolutions 2005: Mindrevolutions -
Angling Feeling 2007: Angling Feeling -
In the Wake of Evolution 2010: In the Wake of Evolution -
Vittjar 2012: Vittjar -
Sattyg 2014: Sattyg 7/10
Children Of The Sounds 2017: Children Of The Sounds -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KAIPA | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


JOHN WEST
Progressive Rock
CHROMA KEY
Progressive Rock
COSHISH
Progressive Rock

Poslední hodnocení


DEBAUCHERY
Fuck Humanity
2015

obal



Chupacabros 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist