PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

12 STONES


12 STONES (foto interpreta)
#6899

Paul McCoy (zpěv)
Eric Weaver
(kytara)
Will Reed
(basa)
Aaron Gainer
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Post-Grunge

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Kenner, Louisiana

VZNIK / STATUS

2000 / aktivní



Diskografie


12 Stones 2002: 12 Stones -
Potter´s Field 2004: Potter´s Field -
Anthems for the Underdog 2007: Anthems for the Underdog -
Beneath the Scars 2012: Beneath the Scars -
Picture Perfect 2017: Picture Perfect -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 12 STONES | Post-Grunge | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SAVING ABEL
Post-Grunge

Fanoušci


Dizzy
501 bodů

Poslední hodnocení


NARNIA
From Darkness to Light
2019

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist