PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FRAILTY


FRAILTY (foto interpreta)
#6879

Martins Lazdans (zpěv)
Edmunds Vizla
(kytara, zpěv)
Jekabs Vilkarsis
(kytara)
Ivita Puzo
(klávesy)
Janis Jekabsons
(basa)
Lauris Polinskis
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Doom / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Lotyšsko
Riga

VZNIK / STATUS

2003 / aktivní



Diskografie


Lost Lifeless Lights 2008: Lost Lifeless Lights -
Frailty [EP] 2009: Frailty [EP] -
Silence is Everything... [EP] 2010: Silence is Everything... [EP] -
Melpomene 2012: Melpomene -
Ways of the Dead 2017: Ways of the Dead -
Tumši Ūdeņi 2020: Tumši Ūdeņi -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FRAILTY | Doom / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DECOMPOSED
Doom / Death Metal
WINTER
Doom / Death Metal
WHEN NOTHING REMAINS
Doom / Death Metal

Poslední hodnocení


NAPALM DEATH
Suffer The Children [EP]
1990

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist