PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ARTHEMIS


ARTHEMIS (foto interpreta)
#6787

Fabio Dessi (zpěv)
Andrea Martongelli
(kytara, zpěv)
Damian Perazzini
(basa)
Francesco Tresca
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Verona

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní



Diskografie


Church of the Holy Ghost 1999: Church of the Holy Ghost -
The Damned Ship 2001: The Damned Ship 8/10
Golden Dawn 2003: Golden Dawn 8/10
Back from the Heat 2005: Back from the Heat 8/10
Black Society 2008: Black Society 8/10
Heroes 2010: Heroes 8/10
Pop Up Your Ass (Vol. 1) [EP] 2010: Pop Up Your Ass (Vol. 1) [EP] 8/10
We Fight 2012: We Fight 8/10
Live from Hell [live] 2014: Live from Hell [live] -
Blood - Fury - Domination 2017: Blood - Fury - Domination -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ARTHEMIS | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VACANT THRONE
Power Metal
HEXFIRE
Power Metal
ATTACKER
Power Metal

Fanoušci


samorost
8211 bodů
nnekronomm
16541 bodů

Poslední hodnocení


CRAFT
Terror Propaganda
2002

obal



Black Metal 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist