PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THE BLACK DAHLIA MURDER


BLACK DAHLIA MURDER, THE (foto interpreta)
#672

Trevor Strnad (zpěv)
Brian Eschbach
(kytara)
Brandon Ellis
(kytara)
Max Lavelle
(basa)
Alan Cassidy
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Waterford, Michigan

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


A Cold-Blooded Epitaph [EP] 2002: A Cold-Blooded Epitaph [EP] 5/10
Unhallowed 2003: Unhallowed 8/10
Miasma 2005: Miasma 7/10
Nocturnal 2007: Nocturnal 9/10
Deflorate 2009: Deflorate 8/10
Ritual 2011: Ritual 8/10
Everblack 2013: Everblack 7/10
Fool ´Em All [DVD] 2014: Fool ´Em All [DVD] -
Grind ´Em All [EP] 2014: Grind ´Em All [EP] 6/10
Abysmal 2015: Abysmal 7/10
Nightbringers 2017: Nightbringers 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BLACK DAHLIA MURDER, THE | Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Shaun
24 bodů
asesino
925 bodů
antipop
359 bodů
Jesse Custer
554 bodů
Hrot77
93 bodů

ZOBRAZIT (7)

Poslední hodnocení


KOSTNATĚNÍ
Hrůza zvítězí
2019

obal



piha 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist