PŘIHLÁŠENÍ

TARJA


TARJA (foto interpreta)
#666

Tarja Turunen (zpěv)
Alex Scholpp
(kytara)
Doug Wimbish
(basa)
Christian Kretschmar
(klávesy,klavír)
Max Lilja
(cello)
Mike Terrana
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Symphonic / Gothic Metal

ZEMĚ PŮVODU

Finsko
Kitee

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Henkäys Ikuisuudesta 2006: Henkäys Ikuisuudesta 4/10
My Winter Storm 2007: My Winter Storm 7/10
What Lies Beneath 2010: What Lies Beneath 8/10
Colours in the Dark 2013: Colours in the Dark 7/10
Ave Maria - en Plein Air 2015: Ave Maria - en Plein Air 3/10
The Brightest Void 2016: The Brightest Void 3/10
The Shadow Self 2016: The Shadow Self 5/10
From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) 2017: From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TARJA | Symphonic / Gothic Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AERIUM, THE
Symphonic / Gothic Metal
KATRA
Symphonic / Gothic Metal
AEVUM
Symphonic / Gothic Metal

Fanoušci


Ali.L
163 bodů
MICHAL
7 bodů
kerry
666 bodů
zejara
0 bodů
Rocker-Tialk
3427 bodů

ZOBRAZIT (16)

Poslední hodnocení


DEADLY REMAINS
Severing Humanity
2012

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2017. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist