Tarja
#666

TARJA (foto interpreta)

Tarja Turunen (zpěv)
Alex Scholpp
(kytara)
Doug Wimbish
(basa)
Christian Kretschmar
(klávesy)
Max Lilja
(cello)
Mike Terrana
(bicí)

Zobrazit osobnosti


hudební žánr
Symphonic / Gothic Metal

země původu
Finsko
Kitee

vznik / status
2004 / aktivní

webové stránky
www.tarjaturunen.com
myspace.com
facebook.com



diskografie


Henkäys Ikuisuudesta 2006: Henkäys Ikuisuudesta 4/10
My Winter Storm 2007: My Winter Storm 7/10
What Lies Beneath 2010: What Lies Beneath 8/10
Colours in the Dark 2013: Colours in the Dark 7/10
Ave Maria - en Plein Air 2015: Ave Maria - en Plein Air 3/10
The Brightest Void 2016: The Brightest Void 3/10
The Shadow Self 2016: The Shadow Self 5/10

PŘIDAT ALBUM

TARJA | Symphonic / Gothic Metal | interpret, diskografie, sestava | Hard Music Base - webzin/databáze h&h hudby | www.hardmusicbase.cz
HARD MUSIC BASE

Webzin / Databáze hard & heavy hudby.

KONTAKT

Email: hardmusicbase@email.cz
Reklama: ima.advertisement@gmail.com

NAHRÁVKY K RECENZI

Pepa Jůza
Morašice 32
569 51 Morašice
Czech Republic
juzapepa@seznam.cz

facebook twitter galerie Přehled návštěvnosti RSS


© 2008-2017. Všechna práva vyhrazena.
nahoru
nahoru
TOPlist