PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

VISION DAYS


VISION DAYS (foto interpreta)
#6651

Tomík (zpěv)
IAn
(zpěv, kytara)
Krtek
(kytara, zpěv, harmonika)
Sančéz
(harmonika, zpěv)
Míra
(basa, zpěv)
Dominik
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk / Ska

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Brněnec

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní



Diskografie


New cult 1998: New cult -
Before Everything... 2000: Before Everything... -
Řetěz od boudy 2002: Řetěz od boudy -
Na háku 2006: Na háku 8/10
Proti srsti 2008: Proti srsti 8/10
Viva la ironie 2010: Viva la ironie 8/10
Don´t worry be punk 2013: Don´t worry be punk 9/10
Dokonalý svět 2016: Dokonalý svět 10/10
It´s Time 2019: It´s Time 10/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | VISION DAYS | Punk / Ska | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Pikaču Punk
0 bodů
Punky
2 bodů
Magua
34500 bodů
Snoopy2006
111 bodů
kacenka666
25 bodů

ZOBRAZIT (7)

Poslední hodnocení


HATE
Rugia
2021

obal



asesino 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist