PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ANAL CUNT


ANAL CUNT (foto interpreta)
#6637

Seth Putnam (zpěv, kytara) R.I.P.
Josh Martin
(kytara) R.I.P.
Tim Morse
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Grindcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Boston, Massachussets

VZNIK / STATUS

1988 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
myspace.com




Diskografie


Morbid Florist 1993: Morbid Florist 9/10
Everyone Should Be Killed 1994: Everyone Should Be Killed 9/10
40 More Reasons to Hate Us 1996: 40 More Reasons to Hate Us 10/10
I Like It When You Die 1997: I Like It When You Die 8/10
Picnic of Love 1998: Picnic of Love 8/10
It Just Gets Worse 1999: It Just Gets Worse 8/10
Defenders of the Hate 2001: Defenders of the Hate 8/10
110 Songs CD 2008: 110 Songs CD 7/10
Fuckin´ A 2010: Fuckin´ A 9/10
Wearing Out Our Welcome 2011: Wearing Out Our Welcome 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ANAL CUNT | Grindcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LOOKING FOR AN ANSWER
Grindcore
FORMLESS MASTER
Grindcore
INVERTED PUSSYFIX
Grindcore

Fanoušci


destroyer666
105 bodů
kerry
757 bodů
Rock´N´Roll Hell
202940 bodů

Poslední hodnocení


AEON
Bleeding The False
2005

obal



Black Metal 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist