PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ODYSSEA


ODYSSEA (foto interpreta)
#6636

Jan Nový Cimbura (basa, zpěv)
Václav Běhavý
(kytara, zpěv)
Radko Andrejs
(kytara, zpěv)
Karel Šel
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Plzeň

VZNIK / STATUS

1972 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.odyssea-rock.cz




Diskografie


Po cestě klikatý 1990: Po cestě klikatý 8/10
Tak co vám řekli, pane Händel 1993: Tak co vám řekli, pane Händel 8/10
Lážo plážo (The Best Of) [kompilace] 1995: Lážo plážo (The Best Of) [kompilace] 9/10
Je těžké stát se andělem 1996: Je těžké stát se andělem 8/10
Odyssea akustic 1998: Odyssea akustic 7/10
30 let [kompilace] 2002: 30 let [kompilace] 10/10
Odyssea akustik - Věčný příběh 2006: Odyssea akustik - Věčný příběh 7/10
Skaut 2010: Skaut 9/10
Pohádky [kompilace] 2010: Pohádky [kompilace] 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ODYSSEA | Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FONOGRÁF
Rock
VOTCHI
Rock
CUMBAL
Rock

Fanoušci


kerry
775 bodů
Konstantinas1
0 bodů

Poslední hodnocení


SOULROT
Victims of Spiritual Warfare
2020

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist