PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MONOLITHE


MONOLITHE (foto interpreta)
#6600

Rémi Brochard (zpěv, kytara)
Sylvain Bégot
(kytara, basa, klávesy, programování)
Sébastien Latour
(klávesy, programování)
Benoit Blin
(basa, kytara)
Olivier Defives
(basa)
Thibault Faucher
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Funeral Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Paříž

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Monolithe I 2003: Monolithe I -
Monolithe II 2005: Monolithe II -
Interlude Premier [EP] 2007: Interlude Premier [EP] -
Interlude Second [EP] 2012: Interlude Second [EP] -
Monolithe III 2012: Monolithe III 7/10
Monolithe IV 2013: Monolithe IV 8/10
Epsilon Aurigae 2015: Epsilon Aurigae -
Zeta Reticuli 2016: Zeta Reticuli 8/10
Nebula Septem 2018: Nebula Septem 9/10
From Equinox to Solstice - Live at Beltane [live] 2019: From Equinox to Solstice - Live at Beltane [live] -
Okta Khora 2020: Okta Khora 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MONOLITHE | Funeral Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


OAKMORD
Funeral Doom Metal
LONGING FOR DAWN
Funeral Doom Metal
MESMUR
Funeral Doom Metal

Fanoušci


mr.666
131 bodů

Poslední hodnocení


IMPERIAL TRIUMPHANT
Alphaville
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist