DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MONOLITHE


MONOLITHE (foto interpreta)
#6600

Rémi Brochard (zpěv, kytara)
Sylvain Bégot
(kytara, basa, klávesy, programování)
Sébastien Latour
(klávesy, programování)
Benoit Blin
(basa, kytara)
Olivier Defives
(basa)
Thibault Faucher
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Paříž

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Monolithe I 2003: Monolithe I -
Monolithe II 2005: Monolithe II -
Interlude Premier [EP] 2007: Interlude Premier [EP] -
Interlude Second [EP] 2012: Interlude Second [EP] -
Monolithe III 2012: Monolithe III 8/10
Monolithe IV 2013: Monolithe IV 8/10
Epsilon Aurigae 2015: Epsilon Aurigae 9/10
Zeta Reticuli 2016: Zeta Reticuli 8/10
Nebula Septem 2018: Nebula Septem 9/10
From Equinox to Solstice - Live at Beltane [live] 2019: From Equinox to Solstice - Live at Beltane [live] -
Okta Khora 2020: Okta Khora 8/10
Kosmodrom 2022: Kosmodrom 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MONOLITHE | Death / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


OFFICIUM TRISTE
Death / Doom Metal
RETURN TO INNOCENCE
Death / Doom Metal
BLOODOFJUPITER
Death / Doom Metal

Fanoušci


mr.666
136 bodů

Poslední hodnocení


PRAROD
Na ceste k zániku
2013

obal



chromatic 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist