PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AMATORY


AMATORY (foto interpreta)
#659

Igor (zpěv)
Alex
(kytara)
Denver
(basa)
Stewart
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Rusko
Petrohrad

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.amatory.ru




Diskografie


The Fortune On The Run 2003: The Fortune On The Run 8/10
Inevitability 2004: Inevitability 8/10
The Book Of Dead 2006: The Book Of Dead 10/10
VII 2008: VII 10/10
Inkstinkt obretchennik 2010: Inkstinkt obretchennik 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AMATORY | Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ADESTRIA
Metalcore
NO BRAGGING RIGHTS
Metalcore
HATE TYLER
Metalcore

Fanoušci


deicide
754 bodů

Poslední hodnocení


TUNGSTEN
We Will Rise
2019

obal



fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist