PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GUNS N´ ROSES


GUNS N´ ROSES (foto interpreta)
#658

Axl Rose (zpěv)
Saul ´Slash´ Hudson
(kytara)
Richard Fortus
(kytara)
Dizzy Reed
(klávesy, piano)
Melissa Reese
(klávesy)
Duff McKagan
(basa, zpěv)
Frank Ferrer
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Los Angeles, California

VZNIK / STATUS

1985 / aktivní



Diskografie


Appetite For Destruction 1987: Appetite For Destruction 9/10
GN´R Lies 1988: GN´R Lies 8/10
Use Your Illusion II 1991: Use Your Illusion II 9/10
Use Your Illusion I 1991: Use Your Illusion I 8/10
The Spaghetti Incident? 1993: The Spaghetti Incident? 6/10
Chinese Democracy 2008: Chinese Democracy 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GUNS N´ ROSES | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GUILD OF AGES
Hard Rock
NASTY NASTY
Hard Rock
MIKE TRAMP
Hard Rock

Fanoušci


Tanker
201 bodů
kerry
689 bodů
Satanoso
1605 bodů
Temnice Potemná
163 bodů
Chocolate_Fox
3 bodů

ZOBRAZIT (27)

Poslední hodnocení


DAMNATION DEFACED
The Devourer
2019

obal



piha 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist