PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BROKEN HOPE


BROKEN HOPE (foto interpreta)
#65

Damian Leski (zpěv)
Jeremy Wagner
(kytara)
Matt Szlachta
(kytara)
Diego Soria
(basa)
Mike Miczek
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Chicago, Illinois

VZNIK / STATUS

1988 / aktivní



Diskografie


Swamped In Gore 1991: Swamped In Gore 8/10
Hobo Stew [EP] 1993: Hobo Stew [EP] 10/10
The Bowels Of Repugnance 1993: The Bowels Of Repugnance 9/10
Repulsive Conception 1995: Repulsive Conception 9/10
Loathing 1997: Loathing 9/10
Grotesque Blessings 1999: Grotesque Blessings 8/10
Omen of Disease 2013: Omen of Disease 9/10
Live Disease at Brutal Assault [DVD] 2015: Live Disease at Brutal Assault [DVD] 9/10
Mutilated and Assimilated 2017: Mutilated and Assimilated 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BROKEN HOPE | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


RHAKSHAH
Death Metal
CRITICAL MESS
Death Metal
CUTTERRED FLESH
Death Metal

Fanoušci


satyrak
137 bodů
haypa
1408 bodů
Rock´N´Roll Hell
182230 bodů
mr.666
41 bodů
piha
38032 bodů

ZOBRAZIT (9)

Poslední hodnocení


MISERY INDEX
Rituals of Power
2019

obal



kolacio 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist