PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALL THAT REMAINS


ALL THAT REMAINS (foto interpreta)
#647

Philip Labonte (zpěv)
Oli Herbert
(kytara)
Mike Martin
(kytara)
Aaron Patrick
(basa, zpěv)
Jason Costa
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Boston, Massachusetts

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


Behind Silence And Solitude 2002: Behind Silence And Solitude 6/10
This Darkened Heart 2004: This Darkened Heart 7/10
The Fall Of Ideals 2006: The Fall Of Ideals 8/10
Overcome 2008: Overcome 7/10
...For We Are Many 2010: ...For We Are Many 8/10
A War You Cannot Win 2012: A War You Cannot Win 6/10
The Order Of Things 2015: The Order Of Things 6/10
Madness 2017: Madness 6/10
Victim Of The New Disease 2018: Victim Of The New Disease 5/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALL THAT REMAINS | Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BLOODWORK
Metalcore
AANOD
Metalcore
JASTA
Metalcore

Fanoušci


lukashismo
84 bodů
Chupacabros
304 bodů

Poslední hodnocení


LEBENSSUCHT
-273,15°C
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist