PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ADORNED BROOD


ADORNED BROOD (foto interpreta)
#646

Teutobot Frost (zpěv, basa)
Ingeborg Anna
(zpěv, flétna)
Thorsten Riekel
(kytara)
Benjamin
(kytara)
Tim
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Folk Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Grevenbroich

VZNIK / STATUS

1993 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.adornedbrood.de




Diskografie


Hiltia 1996: Hiltia 6/10
Wigand 1998: Wigand 7/10
Asgard 2000: Asgard 8/10
Erdenkraft 2002: Erdenkraft 8/10
Heldentat 2006: Heldentat -
Noor 2008: Noor -
Hammerfeste 2010: Hammerfeste -
Kuningaz 2012: Kuningaz 10/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ADORNED BROOD | Folk Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BROTHERHOOD
Folk Metal
SCYTHIA
Folk Metal
AURINGON HAUTA
Folk Metal

Poslední hodnocení


HERXHEIM
Incised Arrival
2020

obal



Rock´N´Roll Hell 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist