PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ANTROPOMORPHIA


ANTROPOMORPHIA (foto interpreta)
#6454

Ferry Damen (zpěv, kytara)
Jos van den Brand
(kytara)
Jeroen Pleunis
(basa)
Marco Stubbe
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Nizozemí
Tilburg

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


Necromantic Love Songs [EP] 1993: Necromantic Love Songs [EP] 7/10
Pure 1998: Pure 6/10
Evangelivm Nekromantia 2012: Evangelivm Nekromantia 8/10
Rites ov Perversion 2014: Rites ov Perversion 8/10
Sermon ov Wrath 2017: Sermon ov Wrath 8/10
Merciless Savagery 2019: Merciless Savagery 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ANTROPOMORPHIA | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SOUL REMNANTS
Death Metal
BLASPHEMATORY
Death Metal
SYN:DROM
Death Metal

Fanoušci


Luciper666
10 bodů

Poslední hodnocení


AEON
Bleeding The False
2005

obal



Black Metal 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist