PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

36 CRAZYFISTS


36 CRAZYFISTS (foto interpreta)
#631

Brock Lindow (zpěv)
Steve Holt
(kytara)
Mick Whitney
(basa)
Kyle Baltus
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Metalcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Anchorage, Alaska

VZNIK / STATUS

1994 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Bitterness The Star 2002: Bitterness The Star 9/10
A Snow Capped Romance 2004: A Snow Capped Romance 9/10
Rest Inside The Flames 2006: Rest Inside The Flames 10/10
The Tide And Its Takers 2008: The Tide And Its Takers 8/10
Collisions And Castaways 2010: Collisions And Castaways 10/10
Time and Trauma 2015: Time and Trauma -
Lanterns 2017: Lanterns 5/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 36 CRAZYFISTS | Metalcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


REFORMERS
Metalcore
FEAR MY THOUGHTS
Metalcore
BLESS THE FALLEN
Metalcore

Fanoušci


Misha.666
98 bodů

Poslední hodnocení


SEAR
Begin the Celebrations of Sin
2005

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist