PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CARCASS


CARCASS (foto interpreta)
#63

Jeff Walker (zpěv, basa)
Bill Steer
(kytara, zpěv)
Tom Draper
(kytara)
Daniel Wilding
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Goregrind / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Liverpool, England

VZNIK / STATUS

1985 / aktivní



Diskografie


Reek Of Putrefaction 1988: Reek Of Putrefaction 9/10
Symphonies Of Sickness 1989: Symphonies Of Sickness 9/10
Necroticism-Descanting the Insalubrious 1991: Necroticism-Descanting the Insalubrious 9/10
Tools Of The Trade [EP] 1992: Tools Of The Trade [EP] 8/10
Heartwork 1993: Heartwork 9/10
Swansong 1996: Swansong 9/10
Wake Up and Smell the...Carcass [VHS] 1996: Wake Up and Smell the...Carcass [VHS] 9/10
Surgical Steel 2013: Surgical Steel 9/10
Surgical Remission / Surplus Steel [EP] 2014: Surgical Remission / Surplus Steel [EP] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CARCASS | Goregrind / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


EMBALMING THEATRE
Goregrind / Death Metal

Fanoušci


myval
8210 bodů
Immortal SEP
61987 bodů
satan.fatality
11 bodů
Pentagram
27173 bodů
s6a6t6an
80 bodů

ZOBRAZIT (40)

Poslední hodnocení


HATE ETERNAL
Conquering The Throne
1999

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist