PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CARCASS


CARCASS (foto interpreta)
#63

Jeff Walker (zpěv, basa)
Bill Steer
(kytara, zpěv)
Tom Draper
(kytara)
Daniel Wilding
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Goregrind / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Liverpool, England

VZNIK / STATUS

1985 / aktivní



Diskografie


Reek Of Putrefaction 1988: Reek Of Putrefaction 9/10
Symphonies Of Sickness 1989: Symphonies Of Sickness 9/10
Necroticism-Descanting the Insalubrious 1991: Necroticism-Descanting the Insalubrious 9/10
Tools Of The Trade [EP] 1992: Tools Of The Trade [EP] 8/10
Heartwork 1993: Heartwork 9/10
Swansong 1996: Swansong 9/10
Wake Up and Smell the...Carcass [VHS] 1996: Wake Up and Smell the...Carcass [VHS] 9/10
Surgical Steel 2013: Surgical Steel 9/10
Surgical Remission / Surplus Steel [EP] 2014: Surgical Remission / Surplus Steel [EP] 9/10
Under the Scalpel Blade [single] 2019: Under the Scalpel Blade [single] 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CARCASS | Goregrind / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


EMBALMING THEATRE
Goregrind / Death Metal

Fanoušci


MaggotCorpse
825 bodů
steblohaf
6578 bodů
zakuji
1409 bodů
Thrashator
14500 bodů
starbreaker
1304 bodů

ZOBRAZIT (40)

Poslední hodnocení


MESHUGGAH
Catch 33
2005

obal



Chupacabros 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist