PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NEOLITH


NEOLITH (foto interpreta)
#6282

Grzegorz ´Levi´ Lukowski (zpěv)
Bartek ´Bolus´ Wierzbicki
(kytara)
Konrad ´Conrad´ Bialas
(kytara)
Jurek ´U´ Glód
(klávesy)
Krzysiek ´Kriss´ Dybas
(basa)
Daniel Rutkowski
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death / Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Polsko
Krosno

VZNIK / STATUS

1991 / aktivní



Diskografie


Igne Natura Renovabitur Integra 1998: Igne Natura Renovabitur Integra -
Immortal 2004: Immortal -
Individual Infernal Idimmu 2010: Individual Infernal Idimmu -
Izi.Im.Kurnu-Ki 2015: Izi.Im.Kurnu-Ki -
Primal Sins [kompilace] 2017: Primal Sins [kompilace] -
I Am the Way 2019: I Am the Way -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NEOLITH | Death / Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TARTHARIA
Death / Black Metal
WEAPON
Death / Black Metal
BLACKHORNED SAGA
Death / Black Metal

Poslední hodnocení


IN AETERNUM
Forever Blasphemy
1999

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist