PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SAGE


SAGE (foto interpreta)
#6256

Lukáš Benešovský (zpěv, kytara)
Petr Vrubel
(kytara)
Martin Chytil
(basa)
Vavřa ml.
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Kojetín

VZNIK / STATUS

2009 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandzone.cz
facebook.com



Diskografie


Celebration [EP] 2011: Celebration [EP] -
Serenity [EP] 2012: Serenity [EP] -
In Concert [live] 2013: In Concert [live] -
Teeth Of A Monster 2013: Teeth Of A Monster 6/10
Doom & Darkness 2015: Doom & Darkness 5/10
Live At Exit Music Bar ´15 [live] 2016: Live At Exit Music Bar ´15 [live] -
Rhymes For The Dead 2017: Rhymes For The Dead 8/10
Live For Satan [live] 2018: Live For Satan [live] -
The Last Witch [EP] 2018: The Last Witch [EP] 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SAGE | Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HELLBOUND
Metal
AKTAION
Metal
VEIL OF CONSPIRACY
Metal

Fanoušci


Adam666dva
1101 bodů

Poslední hodnocení


BLACK SORCERY, THE
.​.​.​and the Beast Spake Death from Above
2018

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist