PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

A SOUND OF THUNDER


A SOUND OF THUNDER (foto interpreta)
#6248

Nina Osegueda (zpěv)
Josh Schwartz
(kytara)
Jesse Keen
(basa, klávesy)
Chris Haren
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Washington

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní



Diskografie


A Sound of Thunder [EP] 2009: A Sound of Thunder [EP] -
Metal Renaissance 2011: Metal Renaissance -
Out Of The Darkness 2012: Out Of The Darkness 8/10
Queen of Hell [EP] 2012: Queen of Hell [EP] -
Time´s Arrow 2013: Time´s Arrow 8/10
The Lesser Key of Solomon 2014: The Lesser Key of Solomon -
Tales From The Deadside 2015: Tales From The Deadside -
Tales from the B-side (Pleasure Slave) [EP] 2015: Tales from the B-side (Pleasure Slave) [EP] -
Who Do You Think We Are? 2016: Who Do You Think We Are? -
Second Lives [EP] 2017: Second Lives [EP] -
It Was Metal 2018: It Was Metal 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | A SOUND OF THUNDER | Heavy / Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


RATA BLANCA
Heavy / Power Metal
ATTICK DEMONS
Heavy / Power Metal
GAUNTLET
Heavy / Power Metal

Poslední hodnocení


MODUS
Modus
1979

obal



Riff 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist