PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ACE FREHLEY


ACE FREHLEY (foto interpreta)
#621

Ace Frehley (kytara)
John Regan
(zpěv, kytara)
Richie Scarlett
(kytara)
Tod Howarth
(kytara)
Jamie Oldaker
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.acefrehley.com




Diskografie


Ace Frehley 1978: Ace Frehley 7/10
Frehley´s Comet 1987: Frehley´s Comet 8/10
Second Sighting 1988: Second Sighting 7/10
Trouble Walkin´ 1989: Trouble Walkin´ 7/10
Twelve Picks 1997: Twelve Picks 7/10
Anomaly 2009: Anomaly 8/10
Space Invader 2014: Space Invader 8/10
Origins, Vol. 1 2016: Origins, Vol. 1 8/10
Spaceman 2018: Spaceman 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ACE FREHLEY | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


RESURRECTION BAND
Hard Rock
BUFFALO
Hard Rock
JAGGED EDGE
Hard Rock

Fanoušci


Klika
446 bodů
kerry
689 bodů

Poslední hodnocení


FIRESPAWN
Abominate
2019

obal



Fear13 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist