PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DEATH


DEATH (foto interpreta)
#62

Charles "Evil Chuck" Schuldiner (zpěv, kytara)
Shannon Hamm
(kytara)
Scott Clendenin
(basa)
Richard Christy
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal / Progressive Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Tampa, Florida

VZNIK / STATUS

1984 / rozpad



Diskografie


Scream Bloody Gore 1987: Scream Bloody Gore 9/10
Leprosy 1988: Leprosy 9/10
Spiritual Healing 1990: Spiritual Healing 10/10
Human 1991: Human 9/10
Fate [kompilace] 1992: Fate [kompilace] 10/10
Individual Thought Patterns 1993: Individual Thought Patterns 9/10
Symbolic 1995: Symbolic 10/10
The Sound Of Perseverance 1998: The Sound Of Perseverance 9/10
Live In L.A. (Death & Raw) [live] 2001: Live In L.A. (Death & Raw) [live] 9/10
Live In Eindhoven ´98 [live] 2001: Live In Eindhoven ´98 [live] 9/10
Live In Cottbus ´98 [DVD] 2005: Live In Cottbus ´98 [DVD] 10/10
Vivus! [live] 2012: Vivus! [live] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DEATH | Death Metal / Progressive Death Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


zekon
613 bodů
lestik
5 bodů
myval
8100 bodů
Mercenary
428 bodů
Hateroman
199 bodů

ZOBRAZIT (74)

Poslední hodnocení


HEAVENLY
Virus
2006

obal



Chaos 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist