PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DEATH


DEATH (foto interpreta)
#62

Charles "Evil Chuck" Schuldiner (zpěv, kytara)
Shannon Hamm
(kytara)
Scott Clendenin
(basa)
Richard Christy
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal / Progressive Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Tampa, Florida

VZNIK / STATUS

1984 / rozpad



Diskografie


Scream Bloody Gore 1987: Scream Bloody Gore 9/10
Leprosy 1988: Leprosy 9/10
Spiritual Healing 1990: Spiritual Healing 10/10
Human 1991: Human 9/10
Fate [kompilace] 1992: Fate [kompilace] 10/10
Individual Thought Patterns 1993: Individual Thought Patterns 9/10
Symbolic 1995: Symbolic 10/10
The Sound Of Perseverance 1998: The Sound Of Perseverance 9/10
Live In L.A. (Death & Raw) [live] 2001: Live In L.A. (Death & Raw) [live] 9/10
Live In Eindhoven ´98 [live] 2001: Live In Eindhoven ´98 [live] 9/10
Live In Cottbus ´98 [DVD] 2005: Live In Cottbus ´98 [DVD] 10/10
Vivus! [live] 2012: Vivus! [live] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DEATH | Death Metal / Progressive Death Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


coco loco
1203 bodů
sekersson
10584 bodů
prepil
8901 bodů
H5N1
232 bodů
Fantomas
1443 bodů

ZOBRAZIT (74)

Poslední hodnocení


LOST IN GREY
The Waste Land
2019

obal



Michael 205 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist