PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

POWER 5


POWER 5 (foto interpreta)
#619

Olin Škrabal (zpěv)
Lukáš Langer
(kytara)
Jiří Jagoš
(basa)
Milan Škrabal
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Broumov

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní



Diskografie


Progres Time 1997: Progres Time 7/10
Cesta proti času 2002: Cesta proti času 7/10
Minuty věčnosti 2003: Minuty věčnosti 7/10
Symbol 2007: Symbol 7/10
1751 Tvoje zem 2010: 1751 Tvoje zem 7/10
Power 5 2012: Power 5 9/10
Talisman 2016: Talisman 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | POWER 5 | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DREAMAKER
Power Metal
KAMELOT
Power Metal
UNITY, THE
Power Metal

Fanoušci


Pentagram
27170 bodů
Rocker-Tialk
3427 bodů

Poslední hodnocení


CANDLEMASS
Epicus Doomicus Metallicus
1986

obal



metalgods 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist