PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AION


AION (foto interpreta)
#61

Marcin ´Blackthorn´ Patyk (zpěv)
Dominik ´Młody´ Jokiel
(kytara)
Daniel Jokiel
(kytara)
Artur ´Methal´ Szymański
(basa)
Marek Wawrzyniak
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Gothic Metal

ZEMĚ PŮVODU

Polsko
Poznaň

VZNIK / STATUS

1996 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

www.artrock.pl/aion




Diskografie


Midian 1996: Midian -
Noia 1998: Noia 8/10
Reconciliation 2000: Reconciliation 8/10
Symbol 2001: Symbol -
One Of 5 2004: One Of 5 -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AION | Gothic Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


OLD DEAD TREE, THE
Gothic Metal
SILENTIUM
Gothic Metal

Poslední hodnocení


HAMMERFALL
Dominion
2019

obal



Dava 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist