PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FOZZY


FOZZY (foto interpreta)
#6032

Chris Jericho (zpěv)
Rich Ward
(kytara, zpěv)
Billy Grey
(kytara)
Paul Di Leo
(basa)
Frank Fontsere
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Atlanta, Georgia

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní



Diskografie


Fozzy 2000: Fozzy 7/10
Happenstance 2002: Happenstance 8/10
All That Remains 2005: All That Remains 8/10
Chasing The Grail 2010: Chasing The Grail 8/10
Sin And Bones 2012: Sin And Bones 7/10
Do You Wanna Start A War 2014: Do You Wanna Start A War 7/10
Judas 2017: Judas 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FOZZY | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BRAINFEVER
Heavy Metal
BLOODY SIX
Heavy Metal
PROUD
Heavy Metal

Poslední hodnocení


DÄMMERFARBEN
Im Abendrot
2011

obal



Caligari 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist