PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

COFFINS


COFFINS (foto interpreta)
#6005

Jun Tokita (zpěv)
Uchino
(kytara, zpěv)
Masafumi Atake
(basa, zpěv)
Satoshi
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Doom / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Japonsko
Tokio, Kantō

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Mortuary In Darkness 2005: Mortuary In Darkness 7/10
The Other Side Of Blasphemy 2006: The Other Side Of Blasphemy 7/10
Buried Death 2008: Buried Death 8/10
The Fleshlands 2013: The Fleshlands 8/10
Craving to Eternal Slumber [EP] 2015: Craving to Eternal Slumber [EP] -
Beyond the Circular Demise 2019: Beyond the Circular Demise 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | COFFINS | Doom / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SWALLOWED
Doom / Death Metal
MOURNFUL GUST
Doom / Death Metal
ASPHODELUS
Doom / Death Metal

Fanoušci


Luciper666
10 bodů

Poslední hodnocení


EDGUY
Age Of The Joker
2011

obal



zed 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist