PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALLEGAEON


ALLEGAEON (foto interpreta)
#5962

Riley McShane (zpěv)
Greg Burgess
(kytara)
Michael Stancel
(kytara)
Brandon Michael
(basa)
Brandon Park
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Technical / Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Fort Collins, Colorado

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní



Diskografie


Allegaeon [EP] 2008: Allegaeon [EP] 7/10
Fragments Of Form And Function 2010: Fragments Of Form And Function 8/10
Formshifter 2012: Formshifter 8/10
Elements of the Infinite 2014: Elements of the Infinite 8/10
Proponent for Sentience 2016: Proponent for Sentience 8/10
Apoptosis 2019: Apoptosis 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALLEGAEON | Technical / Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


INFERI
Technical / Melodic Death Metal
EYE OF MINERVA
Technical / Melodic Death Metal
SYMPULS-E
Technical / Melodic Death Metal

Fanoušci


piha
56575 bodů
asesino
1077 bodů
s6a6t6an
80 bodů
Jesse Custer
565 bodů
Immortal SEP
62286 bodů

ZOBRAZIT (5)

Poslední hodnocení


PAIN
Nothing Remains The Same
2002

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist