PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALLEGAEON


ALLEGAEON (foto interpreta)
#5962

Riley McShane (zpěv)
Greg Burgess
(kytara)
Michael Stancel
(kytara)
Brandon Michael
(basa)
Brandon Park
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Technical / Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Fort Collins, Colorado

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní



Diskografie


Allegaeon [EP] 2008: Allegaeon [EP] 7/10
Fragments Of Form And Function 2010: Fragments Of Form And Function 8/10
Formshifter 2012: Formshifter 8/10
Elements of the Infinite 2014: Elements of the Infinite 8/10
Proponent for Sentience 2016: Proponent for Sentience 8/10
Apoptosis 2019: Apoptosis 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALLEGAEON | Technical / Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MECHANICAL GOD CREATION
Technical / Melodic Death Metal
CIRCAIC
Technical / Melodic Death Metal

Fanoušci


s6a6t6an
80 bodů
Immortal SEP
61988 bodů
asesino
961 bodů
Jesse Custer
554 bodů
piha
43879 bodů

ZOBRAZIT (5)

Poslední hodnocení


CALVARIUM
The Skull of Golgotha
2003

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist