PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PAIN


PAIN (foto interpreta)
#590

Peter Tägtgren (zpěv, kytara)
Michael Bohlin
(kytara)
Johan Husgafvel
(basa)
David Wallin
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Techno Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Stockholm

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Pain 1997: Pain 7/10
Rebirth 1999: Rebirth 8/10
Nothing Remains The Same 2002: Nothing Remains The Same 8/10
Dancing With The Dead 2005: Dancing With The Dead 8/10
Psalms Of Extinction 2007: Psalms Of Extinction 8/10
Cynic Paradise 2008: Cynic Paradise 8/10
You Only Live Twice 2011: You Only Live Twice 8/10
Coming Home 2016: Coming Home 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PAIN | Techno Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Pentagram
27173 bodů
aklepov
0 bodů
tomas69n
35 bodů
starbreaker
1304 bodů

Poslední hodnocení


IN AETERNUM
Forever Blasphemy
1999

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist