PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

REVEL IN FLESH


REVEL IN FLESH (foto interpreta)
#5895

Haubersson (zpěv, kytara, basa)
Maggesson
(bicí, kytara)
Herrmannsgard
(kytara)
Gotzberg
(basa)
Henriksson
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Schwäbisch Gmünd, Baden-Württemberg

VZNIK / STATUS

2011 / aktivní



Diskografie


Deathevokation 2012: Deathevokation 9/10
Manifested Darkness 2013: Manifested Darkness 8/10
Death Kult Legions 2014: Death Kult Legions 9/10
Emissary of All Plagues 2016: Emissary of All Plagues 9/10
Live from the Crypts of Horror [live] 2017: Live from the Crypts of Horror [live] -
Relicts of the Deahtcult [kompilace] 2018: Relicts of the Deahtcult [kompilace] 8/10
The Hour of the Avenger 2019: The Hour of the Avenger 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | REVEL IN FLESH | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SYMBOLICAL
Death Metal
OBSOLETE MANKIND
Death Metal
MALICIOUS
Death Metal

Fanoušci


Immortal SEP
83305 bodů
Magua
34499 bodů

Poslední hodnocení


OBLITERATE
Tangled Ways
2003

obal



chromatic 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist