PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ROSA NOCTURNA


ROSA NOCTURNA (foto interpreta)
#5894

Viktorie Surmová (zpěv - host)
Antonín ´Gabriel´ Buček
(kytara)
Petr Vosynek
(kytara, zpěv)
David Koudela
(basa)
Dan Havránek
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Symphonic / Folk Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Brno

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní



Diskografie


V tmách [EP] 2010: V tmách [EP] 7/10
Zapomenuté příběhy [EP] 2016: Zapomenuté příběhy [EP] 8/10
Za hradbami času 2017: Za hradbami času 9/10
Andělé a bestie 2020: Andělé a bestie 9/10
Angels & Beasts 2022: Angels & Beasts -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ROSA NOCTURNA | Symphonic / Folk Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


LEAH
Symphonic / Folk Metal
EMERALD SHINE
Symphonic / Folk Metal

Fanoušci


Metalzord
0 bodů
icanjan
331 bodů

Poslední hodnocení


CROWBAR
Time Heals Nothing
1995

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist