PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

RED FANG


RED FANG (foto interpreta)
#5893

Bryan Giles (zpěv, kytara)
David Sullivan
(kytara)
Aaron Beam
(basa, zpěv)
John Sherman
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Stoner Metal / Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Portland, Oregon

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


Tour E.P. 1 [EP] 2006: Tour E.P. 1 [EP] -
Tour E.P. 2 [EP] 2007: Tour E.P. 2 [EP] -
Red Fang [kompilace] 2008: Red Fang [kompilace] 8/10
Tour EP #3 [EP] 2010: Tour EP #3 [EP] -
Murder The Mountains 2011: Murder The Mountains 7/10
Daytrotter Session [EP] 2013: Daytrotter Session [EP] -
Whales and Leeches 2013: Whales and Leeches 8/10
Scion A/V Presents: Red Fang [EP] 2014: Scion A/V Presents: Red Fang [EP] -
teamrock.com Presents an Absolute Music Bunker Session with Red Fang [EP] 2014: teamrock.com Presents an Absolute Music Bunker Session with Red Fang [EP] -
Volcom 7 2015: Volcom 7" [EP] -
Only Ghosts 2016: Only Ghosts 0/10
Arrows 2021: Arrows 0/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | RED FANG | Stoner Metal / Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MANGROVE
Stoner Metal / Rock
MEXICOMA
Stoner Metal / Rock
OXBLOOD FORGE
Stoner Metal / Rock

Fanoušci


starman
6420 bodů

Poslední hodnocení


OBLITERATE
Tangled Ways
2003

obal



chromatic 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist