PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KISSIN´ DYNAMITE


KISSIN´ DYNAMITE (foto interpreta)
#5878

Johannes Braun (zpěv)
Jim Müller
(kytara)
Ande Braun
(kytara)
Steffen Haile
(basa)
Andreas Schnitzer
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Reutlingen

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


Steel Of Swabia 2008: Steel Of Swabia 7/10
Addicted To Metal 2010: Addicted To Metal 8/10
Money, Sex & Power 2012: Money, Sex & Power 8/10
Megalomania 2014: Megalomania 9/10
Generation Goodbye 2016: Generation Goodbye 9/10
Ecstasy 2018: Ecstasy 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KISSIN´ DYNAMITE | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GASKIN
Heavy Metal
ČJORNYJ KOFE
Heavy Metal
POMARANČA
Heavy Metal

Fanoušci


Hairspray
305 bodů
Natcha
0 bodů
zejara
0 bodů
pretorian2000
16 bodů
yaris
190 bodů

ZOBRAZIT (9)

Poslední hodnocení


BLACK FUNERAL
Empire of Blood
1997

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist