PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AD HOMINEM


AD HOMINEM (foto interpreta)
#5857

Kaiser Wodhanaz (zpěv, všechny nástroje)
A.K.
(kytara)
D.Nacht
(kytara)
Rust
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Novara, Piedmont

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Planet ZOG - The End 2002: Planet ZOG - The End 8/10
A New Race For A New World 2003: A New Race For A New World 8/10
Climax Of Hatred 2005: Climax Of Hatred -
Dictator - A Monument Of Glory 2009: Dictator - A Monument Of Glory -
Antitheist 2015: Antitheist 8/10
Napalm for All 2018: Napalm for All 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AD HOMINEM | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GRAB
Black Metal
TRIUMPHATOR
Black Metal
PATRONYMICON
Black Metal

Poslední hodnocení


AMON AMARTH
With Oden On Our Side
2006

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist