PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FILTER


FILTER (foto interpreta)
#582

Richard Patrick (zpěv, kytara)
Oumi Kapila
(kytara)
Ashley Dzerigian
(basa)
Bobby Miller
(klávesy, programování)
Chris Reeve
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Industrial Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Los Angeles, California

VZNIK / STATUS

1993 / aktivní



Diskografie


Short Bus 1995: Short Bus -
Title Of Record 1999: Title Of Record 8/10
The Amalgamut 2002: The Amalgamut 8/10
Anthems For The Damned 2008: Anthems For The Damned 9/10
The Trouble With Angels 2010: The Trouble With Angels -
The Sun Comes Out Tonight 2013: The Sun Comes Out Tonight 10/10
Crazy Eyes 2016: Crazy Eyes -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FILTER | Industrial Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NINE INCH NAILS
Industrial Rock
CHMCL STR8JCKT
Industrial Rock
MORTIIS
Industrial Rock

Fanoušci


Dizzy
501 bodů

Poslední hodnocení


HATE ETERNAL
Conquering The Throne
1999

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist