PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALGEBRA


ALGEBRA (foto interpreta)
#5792

Phil Void (kytara, zpěv)
Ed Nicod
(kytara, zpěv)
Mat Meillard
(basa, zpěv)
Tony Sharp
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švýcarsko
Lausanne, Vaud

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní



Diskografie


Procreation [EP] 2009: Procreation [EP] 7/10
Polymorph 2012: Polymorph -
Feed the Ego 2014: Feed the Ego -
Pulse? 2019: Pulse? 9/10
Chiroptera 2022: Chiroptera -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALGEBRA | Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SPACE EATER
Thrash Metal
SCHOOL OF VIOLENCE
Thrash Metal
PÁTEK XIII
Thrash Metal

Poslední hodnocení


GRIFTESKYMFNING
Satanic Poltergeist [demo]
2020

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist