PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FOLKSTONE


FOLKSTONE (foto interpreta)
#5781

Lore (zpěv, dudy, flétna)
Matteo
(zpěv, dudy)
Roberta
(dudy, píšťala, zpěv)
Luca Bonometti
(kytara)
Maurizio
(kytara, dudy, píšťala)
Andrea
(dudy, perkuse, zpěv)
Silvia Bonino
(harfa, tamburína, perkuse)
Federico Maffei
(basa)
Edoardo Sala
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Folk Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Bergamo

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


Folk Stone 2008: Folk Stone 7/10
Damnati Ad Metalla 2010: Damnati Ad Metalla 7/10
Sgangogatt 2011: Sgangogatt 6/10
Il Confine 2012: Il Confine -
Oltre... L´abisso 2014: Oltre... L´abisso 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FOLKSTONE | Folk Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DYRNWYN
Folk Metal
AD PLENITATEM LUNAE
Folk Metal
AK BURE
Folk Metal

Poslední hodnocení


MEAN MESSIAH
Hell
2013

obal



VikThor 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist