DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SERENITY


SERENITY (foto interpreta)
#575

Georg Neuhauser (zpěv)
Christian Hermsdörfer
(kytara, zpěv)
Fabio D´Amore
(basa, kytara, zpěv)
Andreas Schipflinger
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Symphonic / Progressive Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Rakousko
Wörgl, Tyrolsko

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Words Untold & Dreams Unlived 2007: Words Untold & Dreams Unlived 8/10
Fallen Sanctuary 2008: Fallen Sanctuary 8/10
Death & Legacy 2011: Death & Legacy 8/10
War of Ages 2013: War of Ages 8/10
Codex Atlanticus 2016: Codex Atlanticus 8/10
Lionheart 2017: Lionheart 8/10
The Last Knight 2020: The Last Knight 8/10
Memoria [live] 2022: Memoria [live] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SERENITY | Symphonic / Progressive Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


JUVALIANT
Symphonic / Progressive Power Metal
SIREN´S CRY
Symphonic / Progressive Power Metal

Fanoušci


victorca
11 bodů
orveigaunautr
60 bodů
powerhome
24755 bodů
Michael 205
2310 bodů
Librarian
63 bodů

ZOBRAZIT (6)

Poslední hodnocení


BIOHAZARD
Uncivilization
2001

obal



Chupacabros 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist