PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AIDEN


AIDEN (foto interpreta)
#5735

Wil Francis (zpěv)
Angel Ibarra
(kytara)
Nick Wiggins
(basa)
Jake Davison
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Seattle, Washington

VZNIK / STATUS

2003 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.aiden.org
myspace.com




Diskografie


Our Gangs Dark Oath 2004: Our Gangs Dark Oath -
Nightmare Anatomy 2005: Nightmare Anatomy 3/10
Conviction 2007: Conviction -
Knives 2009: Knives -
Disguises 2011: Disguises -
Some Kind Of Hate 2011: Some Kind Of Hate -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AIDEN | Alternative Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MARS CHRONICLES, THE
Alternative Metal
MOOR, THE
Alternative Metal
RAINFALL TODAY
Alternative Metal

Poslední hodnocení


LEBENSSUCHT
-273,15°C
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist