PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NOSOUND


NOSOUND (foto interpreta)
#5676

Giancarlo Erra (kytara, zpěv, klávesy)
Paolo Martellacci
(zpěv, klávesy)
Paolo Vigliarolo
(kytara)
Alessandro Luci
(basa)
Gigi Zito
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Itálie


VZNIK / STATUS

2002 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.nosound.net
myspace.com




Diskografie


Radici [demo] 1998: Radici [demo] -
Waves On Russia [demo] 2002: Waves On Russia [demo] -
Sol29 2005: Sol29 -
Lightdark 2008: Lightdark 10/10
A Sense Of Loss 2009: A Sense Of Loss -
The Northern Religion Of Things [kompilace] 2011: The Northern Religion Of Things [kompilace] -
Afterthoughts 2013: Afterthoughts -
Scintilla 2016: Scintilla -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NOSOUND | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ASIA
Progressive Rock
KANSAS
Progressive Rock
RETROSPECTIVE
Progressive Rock

Fanoušci


powerhome
24755 bodů

Poslední hodnocení


ULFSDALIR
Baldurs Traum
2003

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist