PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BLAMAGE


BLAMAGE (foto interpreta)
#5498

Milan ´Stoupa´ Černoch (zpěv)
Tomáš ´Thomas´ Kuchta
(kytara)
Robin Kopřiva
(kytara)
Milan ´Samson´ Hořava
(basa)
Jaroslav Rod
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash / Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
České Budějovice

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


Vzpoura otroků 2007: Vzpoura otroků 8/10
Exit Absolut 2008: Exit Absolut 8/10
Valkýra 2011: Valkýra 10/10
Bez pravidel 2014: Bez pravidel -
Kavalerie 2018: Kavalerie -
D!cktator 2021: D!cktator -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BLAMAGE | Thrash / Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WRATHCHILD AMERICA
Thrash / Heavy Metal
METALMORPHOSIS
Thrash / Heavy Metal
VARKAN
Thrash / Heavy Metal

Poslední hodnocení


SKEPTICISM
Ordeal
2015

obal



fuk 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist