PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TEMPLE OF BAAL


TEMPLE OF BAAL (foto interpreta)
#5497

Amduscias (zpěv, kytara)
Saroth
(kytara)
Arkdaemon
(basa)
Skvm
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Le Vesinet

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Servants Of The Beast 2003: Servants Of The Beast -
Traitors To Mankind 2005: Traitors To Mankind -
Lightslaying Rituals 2009: Lightslaying Rituals -
The Vision Of Fading Mankind [split] 2011: The Vision Of Fading Mankind [split] 5/10
Verses of Fire 2013: Verses of Fire -
Mysterium 2015: Mysterium -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TEMPLE OF BAAL | Black / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ATREXIAL
Black / Death Metal
ANTICHRIST SIEGE MACHINE
Black / Death Metal
OLD WHISKEY FUNERAL
Black / Death Metal

Poslední hodnocení


FLOTSAM AND JETSAM
Unnatural Selection
1999

obal



POWER ROSSI 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist