PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MILOŠ ´DODO´ DOLEŽAL


MILOŠ ´DODO´ DOLEŽAL (foto interpreta)
#5494

Miloš ´Dodo´ Doležal (zpěv, kytara)
Miloš Doležal ml.
(basa)
Pavel Slechan
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal / Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Žirovnice, Vysočina

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

milosdododolezal.cz




Diskografie


My Little World 1991: My Little World 7/10
Dráždivý dotek 1992: Dráždivý dotek 8/10
Dodo hraje Hendrixe 1997: Dodo hraje Hendrixe 7/10
Nejvyšší vibrace 2005: Nejvyšší vibrace 6/10
Despekt 2010: Despekt 8/10
Gen Sumerian 2012: Gen Sumerian 7/10
Ohněm 2016: Ohněm 8/10
Miloš Dodo Doležal & Vitacit : 1986-1991 Revisited Part 1. [kompilace] 2021: Miloš Dodo Doležal & Vitacit : 1986-1991 Revisited Part 1. [kompilace] 8/10
Miloš Dodo Doležal & Vitacit : 1986-1991 Revisited Part 2. [kompilace] 2022: Miloš Dodo Doležal & Vitacit : 1986-1991 Revisited Part 2. [kompilace] 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MILOŠ ´DODO´ DOLEŽAL | Heavy Metal / Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TYTUS
Heavy Metal / Hard Rock
NORDIC UNION
Heavy Metal / Hard Rock
HITTMAN
Heavy Metal / Hard Rock

Fanoušci


Deris
179 bodů
Pentagram
27170 bodů
ROSCHAL
20914 bodů
kerry
822 bodů
twisted sister
4223 bodů

ZOBRAZIT (10)

Poslední hodnocení


BLACK VOID
Antithesis
2022

obal



steblohaf 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist